De voordelen van Your Foodprint

1. Snelle bezorging

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag al in huis! Houd wel even rekening met de bezorgdagen van PostNL.

2. Duurzaam bestellen

Your Foodprint focust zich op duurzaamheid door zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu en een minimale ecologische afdruk op de aarde achter te laten. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel de duurzaamheid van Your Foodprint.

3. Volg je pakketje

Via de Track & Trace code kun je de voortgang van je bestelling volgen. Je wordt per e-mail geïnformeerd als je bestelling door PostNL verzonden is.

4. Ruime keuze

Je kunt kiezen uit een ruim assortiment van veganistische producten. Bovendien is Your Foodprint constant op zoek naar nieuwe plantaardige producten en bezig met het uitbreiden en aanvullen van het assortiment.

5. Veilig betalen

Je kunt kiezen uit verschillende veilige betalingsmogelijkheden. Betalingen via de website gaan via een versleutelde verbinding, waardoor jouw transactie altijd in een beveiligde omgeving plaatsvindt.

6. Persoonlijk contact

Bij Your Foodprint staat persoonlijke contact en een goede service centraal. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen om een vraag te stellen of als je een opmerking hebt. Je vindt Your Foodprint ook op Facebook, Instagram en Twitter.

7. Eigen account

Je kunt een eigen account aanmaken om gemakkelijk een (nieuwe) bestelling te plaatsen in jouw favoriete vegan webwinkel. Het is ook mogelijk om je gegevens aan te passen en je bestelhistorie te bekijken.